Козметика » Онлайн магазин » Хранителни добавки » Здраве и имунна система » Вирумин Опти за грижа за очите, 120 бр - P.W.M Gama

Вирумин Опти за грижа за очите, 120 бр - P.W.M Gama
[opti]

47.70лв.

Добави коментар
Вирумин Опти за грижа за очите, 120 бр - P.W.M Gama

Вирумин Опти за грижа за очите, 120 бр - P.W.M Gama

Люспите от елда, сушените плодове, боровинките и корена от морков са 100% натурални хранителни продукти. Тези съставки, служат като естествена подкрепа за организма на всички хора от 21-ви век, на които им се налага да работят дълги часове пред компютъра всеки ден, да гледат твърде много телевизия и да водят забързан начин на живот. Вирумин Опти е хранителен продукт, който ще се превърне в приятел на студентите, шофьорите, счетоводителите и възрастните хора, поради богатия си състав на биологично активни вещества повлияващи положително на нашите очи. Вирумин Опти има изтънчен, деликатен вкус и аромат, съдържащ естествени съставки, чието въздействие върху човешкия организъм, се потвърждава от съвременната наука. Като хранителен продукт Вирумин Опти може да се използва в дневна диета при пациенти с нарушен глюкозен метаболизъм (диабет) и да донесе благоприятен изход при това заболяване. Вирумин Опти се радва на признание от страна на лицата, страдащи от състояния като: зрителни увреждания, диабет, хипертония, атеросклероза, подуване на краката и ръцете, лениви черва и чревни неразположения, лош метаболизъм, лесно спукване на кръвоносните съдове. Може да се подготвя като гореща или студена напитка.

Свойства: хранителни, антиоксидантни; пробиотични.

Продуктът не съдържа сол, оцветители за храни или изкуствени консерванти продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид.

Начин на приготвяне: Сложете една филтърна торбичка   от ВИРУМИН ОПТИ в чаша и изсипете прясно преварена вода. Температурата трябва да бъде около 80 градуса по Целзий. Запарва се от 5 до 10 минути.

Как да подготвим студена напитка: Сложете две филтърни торбички в бутилка с минерална вода (0.5л). Киснете ги около 1 час. През летните месеци, преди да поставите сашетата да киснат, изцедете в течността 1/4 лимон. Подготвената напитката съдържа перфектен източник на витамини и минерали, особено необходими за децата и младите хора.

Начин на употреба: По една филтърна торбичка, три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. За постигане на оздравителен ефект минималното количество за употреба е 120 порции. Да се съхранява на сухо място при стайна температура, да се предпазва от светлина.

Съдържание: люспи(шушулки) от елда 38%, черна боровинка плодове 1.5%,  корени от моркови 8.5%, шипка плодове 10%, касис плодове 10%, хибискус цвят 32%.

Енергийна стойност за 2.5 гр (The energy value) 8,73 kcal, 36.48 kJ, Протеини(Protein) 0,16g, Въглехидрати(Carbohydrates) 1,92g, Мазнини(Fat) 0,03g.

Опаковка от 120 броя пакетчета х 2.5 гр. Производител: P.W.M Gama, Полша

Добави коментар

Горещи оферти
shadow

Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3