Козметика » Онлайн магазин » Козметика за коса, профилирани » Суха и изтощена, третирана коса » Течен кератин без измиване за суха коса - Chantal

Течен кератин без измиване за суха коса - Chantal

7.95лв.

Добави коментар (1)
Течен кератин без измиване за суха коса - Chantal

Прекрасен лек продукт, предназначен да се грижи за изтощена, суха и повредена коса. Съдържа кератин, който има отлични регенеративни и балсамиращи свойства. Прониква в косъма като го възстановява от вътре и запълва кухините в структурата му. Придава на косата здрав вид, гладкост и блясък. Значително увеличава количеството на косата и улеснява разресването.

Предпазва косата от вредното въздействие на високите температури по време на сушене и стайлинг при сешоар или маша. Перфектно регенерира косата повредена от фризьорски процедури като къдрене , боядисване и изсветляване . Комплекс витамини (A, E, F, H и B5), съдържащ се в продукта, помага на косата да поддържа правилна хидратация, подхранва и придава мекота, твърдост и еластичност.

Начин на употреба: Измитата и подсушена с кърпа коса напръскайте равномерно със спрея от течен кератин по цялата дължина. Не изплаквайте.

Опаковка от 275 мл. Производител: Chantal, Полша

Добави коментар (1)

Горещи оферти
shadow

Посетителите, които закупуват този продукт също така избират:


Прехвърляне от VHS на DVD