Козметика » Онлайн магазин » Козметика за крака » Соли за вана Calming Anti-Stress Deep Relaxation - Agema

44.95лв.

Добави коментар
Соли за вана Calming Anti-Stress Deep Relaxation - Agema

Соли за вана Calming Anti-Stress Deep Relaxation - Agema

Освободете се от старите си навици, отпуснете се и вярваите със Calming Anti-Stress Deep Relaxation. Напрежението предизвиква умствено разбъркване и ненормална активност в мозъка.

След като сте избрали солите на “дълбока релаксация”, вашето естествено цяло проявява желанието си за релаксация, спокойствие и помирение със себе си и вашия свят. Оставете своите енергийни сили да функционират с възможно най-голяма свобода.
Може да се използва за вани за крака.

Състав: слез, жълт кантарион, пчела, соли от Йонийско море.

Опаковка от 200 мл. Производител: Agema, Гърция

Процедура при работа с продукта, преди отстраняването на външния глинен слой:

Нашата глинено-почвена опаковка съхранява енергията и природата на продуктите. Всички вибрации остават мощни, непроменени и незасегнати.

Преди да разчупите глинената опаковка и използвате избрания от вас продукт, е най-добре да следвате по-долу описаната процедура:

  • Останете в пространство, което е ваше, в продължение на няколко минути без шум или каквото и да е отвличане на вниманието ви
  • Задръжте продукта в дланите и отворете чакрите си
  • Заредете се с истинските си желания, поискайте и позволете на себе си да получите. Запомнете Agema е „носител” на чист, истински източник на енергия от долината Додония.

Счупете глинената обвивка (може да я поставите в саксии и растения). Ще ви олекне. След като отворите продукта най-добре е да го запазите на място недостъпно за други. Той вече има вашата енергия и мисли. Той е ваш!

Уникален процес на производство:
Додонския метод на подготовка и активиране на продукти е изпълнен с много специфичен набор от рецепти, който използва само естествени и енергийни ресурси от района, местната флора и фауна, растения в естествената си форма, скали и минерали както и други неорганични и органични материали, в специализирани центрове в областа Додония.

Продължителността на производствения метод продължава 3,5 месеца (105) дни и се подсилва през цялото време от естествените сили на земята, слънцето, луната, звездите и от специализирани музикални вибрации, докато продуктите са готови за употреба.

Съставките са натурални и не съдържат консерванти.
Производството се осъществява веднъж годишно през определен период от време в зависимост от цъфтежа и климата (пролетта).
Поставянето на използваните части на растенията се извършва през първите 30 минути, след изваждането им от земята, за да се гарантира че те са все още живи.

Честота на вибрационните промени на продуктите, след втория етап на производство са различни за продуктите за мъже и жени.

Слънчевата енергия е в наличност по време на добива и цялостната процедура е естествена без използването на технология дори за опаковането.
Външният слой на опаковката е изсушена и втвърдена специализирана кал, така че енергията на продукта да бъде естествено защитена. След това са поставени всички необходими стикери за информация в съответствие със закона за пълна защита и инструкции за потребителите.

Първичния Додонски метод за производство и активиране на продуктите, е изключителен патент и е удостоверен и защитен от Гръцкото Министерство на Развитието.

Добави коментар

Горещи оферти
shadow

Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3