Козметика » Онлайн магазин » Козметика за лице, по марки » Rosa Graf - Германия

Rosa Graf - козметика за лице от Германия

Рождената дата на козметиката „Роза Граф „ е 01.10.1926 г. На този ден Пол Граф, съпруг на г-жа Роза Граф, е открил козметична лаборатория, в която да произвежда продукти за грижа за кожата за козметичния салон на своята съпруга. Първоначално само няколко продукта са се произвеждали в лабораторията. По-късно е разработена пълна линия грижа за кожата и някои гримове. През 1928 г. лабораторията е започнала да снабдява другите козметици, първо в околността, а след това и в страната. В Германия са се произвеждали под името Bergliot, Elramo, Tonikumyn и разбира се Rosa Graf. След края на втората световна война двойката се е премества близо до Хановер, Германия. Те основават институт по красота, училище за грижа за кожата и козметична лаборатория. Г-жа Граф управлява бизнесът до 1971г, когато го продава на Ласло Петре и Фолкер Хайтланд.
Те правят "ROSA GRAF" световен бранд, популярен в индустрията за красота по целия свят. Разработват много специални продукти за интензивна грижа. Първи в света разработват разтворимият колаген в грижата за кожата и пускат Collastin®, baobab и първи произвеждат отделните липозоми в UV филтъра SUNTIME®. Много още може да се добави към този списък, особено по отношение на линията "Thalasso Algae Therapy", "Fruit Acid Therapy" и „ STEM CELL” - стволови клетки от алпийска роза. Целта на компанията е да запазва и предпазва естествената красота на жената.
Мотото на компанията е: "Който изглежда добре, се чувства добре!"


Няма нито един продукт в този раздел. Най-вероятно количеството е изчерпано! При първа възможност ще бъде наличен търсения продукт. Опитайте след известно време отново или направете запитване през формата -Връзка с нас-, или на телефони 0877221755; 0899337037; 0885181832; 02/4838333;

Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3