Козметика » Информационен блог » Знаете ли, че ... » Представяне на новите идеи на Intercosmo в Лисабон

Представяне на новите идеи на Intercosmo в Лисабон

Представяне на новите идеи на Intercosmo в Лисабон

 

Лисабон - град в Португалската империя, благодарение на географското си положение в ХV век е в центъра на ерата на великите открития. Тогава Португалия е сред световните сили. В този контекст безпорни герои на вечерта бяха кралиците, икони на красотата. Абсолютна доминация на любов, интриги и отмъщение.

Събитието се проведе в Convento do Beato.Това без съмнение е едно от най-забележителните места в Лисабон. Изграждането на този манастир, разположен на изток от Лисабон, започва в XV век, когато на това място е имало малка църква на ордена San Benedetto. Кралица Изабел получава разрешение да изгради хоспис, въпреки това умира преди да изгради приюта. Историята продължава в XVI век, когато Antonio da Conceicao получава възможност да продължи изграждането с помоща на милостиня.
Днес сградата е паметник и в нея редовно се провеждат световни мероприятия.

 

На 22 и 23 октомври Intercosmo представи своите нови идеи. Стефано Конти

официален фризьор на италиански радио и телевизии. Също така на известния фестивал сан Ремо и на италианския Х-фактор. Творец, който обича да експериментира с екстремни прически.

 

Друг творец в редиците на Voila е Джанкарло Джанини, основател и лидер на групата Философията на Джанини и повече от 30 години работи в областта на професионалното обучение. Също създател на техническата революция Fast Cut за постригване, бързо и ефективно и лесна за научаване.

 


Препоръчваме Ви тези продукти:


Продукти на фокус:


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV