Козметика » Информационен блог » Съвети » Как да разделим косата според формата на лицето

Как да разделим косата според формата на лицето

Един от най-лесните начини да промените своята визия е да смените начина, по който разделяте косата си. Въпреки, че много от нас намират естествен път в косата и го спазват години наред, чудили ли сте се някога дали този стил е наистина най-подходящ за формата на лицето ви? Като експериментирате с нов ъгъл при вчесването на косата си можете да откриете идеалния баланс, който да подчертае вашите черти. Но най-добрата част е, че можете да получите незабавна трансформация. Ние ще се опитаме да ви помогнем в това забавно удоволствие.

 

Сърцевидно лице

 

Сърцевидните лица са малко по-широки в бузите. Пътека по средата на косата ще допълни тази форма, но само ако имате дълга коса. Ако косата е по-къса или има твърде много слоеве около лицето, ефектът може да е противоположен, защото разделянето на бретона може да привлече прекомерно внимание върху по-широката част на лицето ви. Тук ще стои добре коса, вчесана настрани, като се покрие по-голяма част от челото и бузите. Лицето ще се издължи и ще изглежда по-слабо.

 

 

 

Кръгло лице

 

Използвайте нисък път встрани, за да подчертаете най-силната си страна. Не знаете коя страна е вашата най-силна ли? Вземете лист хартия и покрийте половината си лице, докато се гледате в огледало. Сега сменете другата половина. Която половина ви хареса повече, тя е вашата най-силна страна. Кръглите лица се нуждаят от спусната коса, за да издължат кръга и да балансират чертите.

 

 

 

 

Квадратно лице


Дълбокият страничен път ще омекоти челото и линията на челюстта. Дългите слоеве създават закръглен овал, като падат диагонално през лицето и скриват по-острите ъгли. Идеалното място за начало на пътя е точно над извивката на веждите.

 

 

 

 

 

 

Овално лице

 

Най-лесно е при хората с овално лице. Те могат да изберат която страна и който път пожелаят. Така че, опитайте всичко. Експериментирайте със страните и ъглите, като променяте ежедневно визията си.

 


Препоръчваме Ви тези продукти:


Продукти на фокус:


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3