Козметика » Онлайн магазин » Професионална козметика за коса » Tec Italy - Мексико

Tec Italy - козметика за коса от Мексико

Tec Italy е интернационална компания, която произвежда уникални продукти за коса, използвайки комбинации от италиански, американски и латиноамерикански технологии.

Tec Italy е взела от природата уникални билкови екстракти, които се използват във всички продукти. Те включват билки, цветя, медицински растения, листа, плодове и дървета. Знанията за свойствата на тези растения са предавани през поколенията от най-дълбока древност и са част от богатото наследство на Ацтеките и Маите.

Сега природата среща усъвършенстваните технологии. В нашите лаборатории се разработват продукти с ексклузивни формули; растителните съставки са в основата на световно признатите патенти на Tec Italy - Tricoerba, Tricone, Tricosil, PC-Tricosil и Tricel-R. Като ключови съставки в различните продукти, те действат против много често срещани проблеми с косата, и като цяло й придават блясък, мекота, здравина, устойчивост и хидратират. Използвани са растителни екстракти и примеси с най-добро качество.


Няма нито един продукт в този раздел. Най-вероятно количеството е изчерпано! При първа възможност ще бъде наличен търсения продукт. Опитайте след известно време отново или направете запитване през формата -Връзка с нас-, или на телефони 0877221755; 0899337037; 0885181832; 02/4838333;

Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3