Козметика » Онлайн магазин » Козметика за лице, профилирани » Суха и чувствителна кожа » Хидратиращ крем за лице за суха кожа със стволови клетки - Corpore Sano

Хидратиращ крем за лице за суха кожа със стволови клетки - Corpore Sano

26.95лв.

Добави коментар
Хидратиращ крем за лице за суха кожа със стволови клетки - Corpore Sano

Хидратиращ крем за лице за суха кожа със стволови клетки - Corpore Sano

Хидратиращ крем за лице, подходящ за суха кожа. Corpore Sano - премиум серия натурална козметика за лице с екстракт от растителни стволови клетки на червено грозде и секвоя, с добавени екстракти от нар и сена.

Кожата е непрестанно възстановяващ се орган. Излющените повърхностни рогови клетки се заместват от нови, които произлизат от по-дълбоките слоеве на кожата. За да не спира този процес, е необходимо да съществуват клетки, които са способни да се делят непрекъснат. Те са само 2-7% от клетките в кожата и се наричат стволови.

Решаващо за запазване на младостта на кожата е съхраняването и удължаването на живота на епителните стволови клетки. Продуктите от серията Corpore Sano съдържат в състава си екстракти с растителни стволови клетки, които подпомагат живота и функцията на кожните стволови клетки. Използването на стволови клетки в козметката е алтернативен способ за употребата на техните уникални, регенеративни способности и приложени върху кожата показват забележителни резултати.
Продуктът не съдържа PEG, силикони, парабени, минерални масла.

Начин на употреба: Нанесете сутрин или вечер с леки, масажни движения върху почистена и подсушена кожа на лицето и шията, като се избягва близката зона около очите.

Опаковка от 50 мл. Производител: Corpore Sano, Испания

Добави коментар

Горещи оферти
shadow

Прехвърляне от VHS на DVD