Козметика » Онлайн магазин » Козметика за лице, по марки » Gutto Cosmetic - Турция

Gutto Cosmetic - козметика за лице от Турция

Козметика против бръчки с пептид от охлюви, против окосмяване с мравчена киселина, избелваща козметика от Gutto Cosmetic, Турция.

След повече от 20 години в козметичната индустрия, през 2004 год. Gutto Cosmetics отвори първото си предприятие за производство на козметични продукти с мото "Естествена красота чрез естествени продукти". Gutto Cosmetics представя своите продукти на клиентите като резултат от задълбочени проучвания и в пълно съответствие на разпоредбите на Министерство на здравеопазването в Р. Турция. Като специалисти в областта на грижа за тялото и лицето, кремовете на компанията се отличават с високо качество и заемат значителен дял на пазара на козметични продукти, първоначално в Р. Турция, а вече и в цяла Европа.

 


Няма нито един продукт в този раздел. Най-вероятно количеството е изчерпано! При първа възможност ще бъде наличен търсения продукт. Опитайте след известно време отново или направете запитване през формата -Връзка с нас-, или на телефони 0877221755; 0899337037; 0885181832; 02/4838333;

Прехвърляне от VHS на DVD