Козметика » Онлайн магазин » Козметика от Мъртво море » Козметика за тяло от Мъртво море » Душ-гел за тяло с кал от Мъртво море - MBS

Душ-гел за тяло с кал от Мъртво море - MBS
[64039]

36.80лв.

Добави коментар
Душ-гел за тяло с кал от Мъртво море - MBS

Душ-гел за тяло с кал от Мъртво море - MBS

Душ-гел, осигуряващ специална грижа за кожата, създаден на базата на натурална кал от Мъртво море. Почиства съвършено в дълбочина, с дълготраен овлажняващ ефект, стимулира и възстановява кожата. Подобрява кръвообръщението, възстановява хидро- и минералния баланс. Спомага за избистряне на тена. Подходящ за ежедневна употреба и всеки тип кожа.

Мъртво море е най-богатият източник на разнообразни минерали в света. Всички продукти на Mineral Beauty System са разработени на базата на солите или калта от Мъртво море. Те снабдяват кожата с необходимите и минерали с изключително високо качество, засилено и с добавянето на различни витамини и растителни екстракти.

Mineral Beauty System произвежда продукти за цялото тяло, лицето, косата, за почистване и овлажняване, подхранване и доставяне на пълно удоволствие на тялото и душата. Основният принцип на продуктите е положителното въздействие при проникването и абсорбирането им в епидермалния слой на кожата. Те са предназначени за ежедневно прилагане върху кожата, грижата за която никога не трябва да престава.
Вижте всички продукти на Mineral Beauty System (вижте продуктите от тук..)

Съдържание: сол от Мъртво море, кал от Мъртво море, масло от лавандула, масло от авокадо, масло от жожоба, алое вера гел, екстракт от здравец, пантенол, витамин Е и др.

Начин на употреба: Необходимото количество от гела се поставя на ръката или мокра гъба. Разтрива се по цялото тяло до образуване на пяна, след което се изплаква добре.

Опаковка от 300 мл. Производител: Ерман Козметикс - Биором Лаб., Израел

Добави коментар

Горещи оферти
shadow

Посетителите, които закупуват този продукт също така избират:


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3