Козметика » Онлайн магазин » Ziaja - Полша

Ziaja - козметика от Полша

Ziaja Ltd е основана през 1989г. от фармацевтите Александра и Зенон Жая от Гданск, Полша.

По време на комунистическия режим в Полша,  Зенон работел в болнична аптека. По това време лекарствата, особено мазилата, се произвеждали на място от фармацевтите по лекарските рецепти.  Зенон се отличил като изключително способен фармацефт, който познава добре нуждите на кожата и създадените от него кремове се харесвали много. През свободното си време той експериментирал с  различни формули и така  се зародила идеята за компанията. Зенон Жая се концентрирал върху продукти с  прости, но чисти и ефективни формули, базирани на натурални съставки.

Първият продукт на Ziaja е кремът с натурален зехтин, който и до днес си остава емблематичен за компанията. Основната съставка в него е натурален зехтин, добит от студено пресовани семена на маслиново дръвче от вида  Olea europaea . Допълнителни активни агенти – витамини А, Е , В5 и масло от карите. Неповторимата бленда от съставки осигурява широкоспектърна защита за сухата и чувствителна кожа  и превръща продукта в категоричен бестселър вече повече от 20 години.  С течение на времето портфолиото на марката се разраства с бързи темпове, но винаги се придържа към концепцията на семейство Жая за чисти и качествени продукти, базирани на изключителни натурални съставки – масло от какао, козе мляко, масло от портокалов цвят.


Разгледай: 

Интимен кремообразен душ-гел с лактобионова киселина - Ziaja Интимен кремообразен душ-гел с лактобионова киселина - Ziaja 7.39лв. Поръчайте
Нощен подхранващ крем с козе мляко - Ziaja Нощен подхранващ крем с козе мляко - Ziaja 6.99лв. Поръчайте

Страници:  1  Показани 1 - 2 (всичко 2 позиции)
Прехвърляне от VHS на DVD