Козметика » Онлайн магазин » Verve Teas - България

Verve Teas - чай с джинджифил от България

Verve (Върв) са първата в България уникална линия чайове от джинджифил - древно растение с топла енергия, която сгрява и стимулира кръвообращението, като ускорява обмяната на веществата, зарежда с енергия и носи усещане за жизненост.
 
Билките и другите съставки на чая са силно чувствителни суровини. Те изискват много грижа и внимание през целия процес от култивацията до смесването им, за да се запазят ценните им характеристики. Качеството на този натурален продукт зависи от това как билките и суровините са отгледани, събирани и обработвани, като последният акцент се поставя от перфектното опаковане.
 
Ние разбираме това – чайовете Verve са 100% натурални продукти, създадени с много грижа и уважение.
 
Уникалните местни билки се съчетават с вносни суровини с доказан произход от големи международни вносители от Германия и Холандия. Производството е IFS (International Features Standards) Food сертифициранo, с изключително внимание към качеството, за да запазим истинския вкус. Това означава и прилагане на добри производствени практики с лабораторен контрол върху всеки етап в производството, чрез собствени и външни акредитирани лаборатории. Производството е изцяло съобразено и с опазване на природата, като използваната електроенергия е от възобновяеми енергийни източници (слънчева енергия).
 
Перфектното опаковане е точно този последен процес, който определя колко точно аромат и вкус ще има в чашата за чай и до колко ще можете да му се насладите. Изключително качествената филтърна хартия Glatfelter е изцяло натурална и се произвежда от растението Abaca (Manila Hemp), което е близък роднина на банана. Опаковането на чайовете Verve се прави с оригинално немско оборудване TEEPACK, които са и изобретателите на уникалната технология за двойно-камерни пакетчета с над 60 години опит в индустрията.
 
Всичко това ни позволява да ви предложим истински натурален продукт Verve с отлично запазен естествен аромат, цвят и превъзходен вкус, с грижа за околната среда.


Билков чай с джинджифил, мащерка и маточина - Verve Teas Билков чай с джинджифил, мащерка и маточина - Verve Teas 8.60лв. Поръчайте
Зелен чай с джинджифил и лимонена трева - Verve Teas Зелен чай с джинджифил и лимонена трева - Verve Teas 8.60лв. Поръчайте
Чай от джинджифил, канела и портокал - Verve Teas Чай от джинджифил, канела и портокал - Verve Teas 8.60лв. Поръчайте
Чай от джинджифил, мента и канела - Verve Teas Чай от джинджифил, мента и канела - Verve Teas 8.60лв. Поръчайте
Чай с джинджифил, ябълка и канела - Verve Teas Чай с джинджифил, ябълка и канела - Verve Teas 8.60лв. Поръчайте

Страници:  1  Показани 1 - 5 (всичко 5 позиции)
Прехвърляне от VHS на DVD