Козметика » Онлайн магазин » Професионална козметика за коса » EKS - Intercosmo - Италия » Изтощена коса-Hydro Nutritive » Възстановяваща маска за третирана коса Hydro Nutritive, 200 мл - EKS

33.30лв.

Добави коментар
Възстановяваща маска за третирана коса Hydro Nutritive, 200 мл - EKS

Възстановяваща маска за третирана коса Hydro Nutritive, 200 мл - EKS

Маска хидратираща и подхранваща за сухи и третирани коси.

Благодарение на богатата концентрация от морски елементи хидратира и подхранва. Доставя ценните енергийни запаси за косите, като възстановява косъма, мекотата и силата. Подхранва и поправя наранената коса от химически третирания. Ефикасна за дълго време.

Предимства:

  • Предоставя ценни запаси от енергия за възстановяване
  • Дава сила и яркост
  • Подхранва и ремонтира кожата, увредена от химическа обработка
  • Ефективна напред във времет

Проблем: Косата е суха, къслива и слаба при прекомерно или често химическо третиране, лошо подхранване, солена вода или неправилно използване на сешоар. Косата е нездрава и структурата й е увредена. Липсва блясък, видимо е угаснала. Скалпът е сух, косъма е чуплив.

Решение на проблема: Серията Hydro nutritive е обогатена с водораслото Chondrus Crispus, което е богато на олигоелементи и минерали и има ефективно хидратиращо действие. Благодарение на тези специфични свойства се постига реминализиране, хидратиране и възстановяване на увредената коса. Създава се и защитен слой, предпазващ косата от вредното въздействие на околната среда.

Резултат: Тестовете в Университета в Павия Италия доказват,че при 30 дневно прилагане на серията се постига 15% увеличаване на хидратацията на косата. Ефектът върху мекотата на косата е от 60% до 95%, а блясъкът й се увеличава с 40% до 45% според вида и продължителността на използваните продукти.

Опаковка от 200 мл. Производител: Intercosmo, Италия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от VHS на DVD