Козметика » Онлайн магазин » Сапуни и ароматизатори » Styx - Австрия » Тонизиращ арома сапун с мандарина и портокал - Styx

9.90лв.

Добави коментар
Тонизиращ арома сапун с мандарина и портокал - Styx

Тонизиращ арома сапун с мандарина и портокал - Styx

Ароматен живителен коктейл за тонизиране на кожата. Придава свежест и безупречен цвят. Носи радост и светли емоции и в най-мрачния ден.

Ароматерапия с Мандарина:

  • Мандарината е аромат, който създава настроение, балансира, изгражда духовно, може да създаде сигурност, развеселява и вдъхновява при депресивно настроение и напрежение.
  • Червената мандарина има топъл, сладък, лек плодов аромат. Зелената мандарина пък има свежа, леко остра нотка. Ароматът на мандарина е аромат за цялата година, но през есента, зимата и по Коледа, той е особено популярен. Смесен с подправки и борови масла (карамфил, канела, ванилия, бор, борови иглички, сребърна ела и др.), той внушава уютна, домашна атмосфера. Червената мандарина се използва в ароматна лампа, в ароматни бани, натурална козметика и натурални парфюми.
  • Маслото от мандарина помага при суха, мазна и комбинирана кожа в грижата за лицето. Подпомага храносмилането, при стомашни проблеми, при запек.
  • Ароматът на мандарина се препоръчва за деца, той създава весело настроение и позитивност при тревожност, напрегнатост, възбуда и раздразнителност.
  • Когато пътувате, той помага при чувство на носталгия. Психологически действа подсилващо и има леко хипнотичен ефект, помага на претоварения ум да изключи и подобрява съня.

Опаковка от 100 гр. Производител: Styx Naturcosmetics, Австрия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV