Козметика » Онлайн магазин » Медицинска козметика » Ауриметрия - България » Тибетски билков балсам с Мумийо - Ауриметрия

10.90лв.

Добави коментар
Тибетски билков балсам с Мумийо -  Ауриметрия

Тибетски билков балсам с Мумийо

Балсамът въздейства укрепващо върху кръвоносните съдове, кожата и подкожните тъкани. Успешно облекчава възпалението в области с повърхности разширени вени, леки травми, външни хемороиди. Ефективно се справя с болката при движение и намалява драстично усещането за скованост. Подобрява кръвообръщението в тъканите, бързо успокоява болката в масажираните области - стави, сухожилия и мускули. Същевременно възстановява тонуса и еластичността на кожата.

Активни съставки: Мумийо е многокомпонентно лечебно средство познато от хилядолетия в източнта медицина. В древността се е ползвало за лекуване на счупвания, труднозарастващи рани и други хронични и нехронични заболявания. Мумийото е природна смес включваща в състава си над 50 неорганични и около 30 органични химични съединения. Неорганичната част включва над 30 редки микроелемента (кобалт, селен, ванадий, злато и др.), около 10 окиса на метали, силикатни групи. Органичната част способства за активното кръвооросяване на тъканите, подобрява подхранването на масажираните области. Благодарение на активните си съставки Мумийото успешно се прилага при терапия на тромбофлебити, изгаряния, измръзвания и ускорява регенерацията на засегнатите тъкани.
Прополис - един от най ценните пчелни продукти с широк обхват на биоогично действие и без токсично влияние върху човешкия организъм.
Спомагателни съставки на балсама са: ланолин, пчелен восък, масла от хвойна, лавандула, бор, евкалипт, хисоп, чаено дърво, кайсия, слънчоглед и синап.

Начин на употреба: Поне 2 пъти през деня се нанася върху болезнения участък с лек и продължителен масаж (5-6 минути). За да се осигури добро проникване на активните съставки, е необходимо да се прилага в продължение поне на един месец. След активният период на терапия, се използва профилактично веднъж дневно. Да се избягва контакт с очите. Балсамът е предназнаен само за външна употреба.

Опаковка от 75 мл. Производител: Ауриметрия, България

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3