Козметика » Онлайн магазин » Козметика от Мъртво море » Козметика за тяло от Мъртво море » Соли за вана от Мъртво море с етерични масла ванилия, 500 гр - MBS

23.80лв.

Добави коментар
Соли за вана от Мъртво море с етерични масла ванилия, 500 гр - MBS

Соли за вана от Мъртво море с етерични масла ванилия, 500 гр - MBS

Чисти натурални соли VitaSol, съдържащи извънредно висок процент минерали от Мъртво море - магнезий, калций, калий, бром и др. Етеричните масла премахват нервното и мускулно напрежение. Стимулират естествените възстановителни процеси. Имат релаксиращ и регенериращ ефект върху тялото и кожата. Намират широко приложение при третиране на състояния след травми и облекчават болката. Възстановяват минералният и воден баланс на кожата. Имат много силно антисептично действие. Солите от Мъртво море се използват при третиране на псориазис, екземи, алергични обриви, нерводермити и други кожни заболявания. Релаксиращо, отпускащо и регенериращо средство със силно изразено положително въздействие при проблемна кожа. Почиства порите в дълбочина, пречиства организма от натрупаните токсини и шлаки, стимулира естествените възстановителни процеси. Помага при артритни и ставни заболявания.

Мъртво море е най-богатият източник на разнообразни минерали в света. Всички продукти на Mineral Beauty System са разработени на базата на солите или калта от Мъртво море. Те снабдяват кожата с необходимите и минерали с изключително високо качество, засилено и с добавянето на различни витамини и растителни екстракти.

Mineral Beauty System произвежда продукти за цялото тяло, лицето, косата, за почистване и овлажняване, подхранване и доставяне на пълно удоволствие на тялото и душата. Основният принцип на продуктите е положителното въздействие при проникването и абсорбирането им в епидермалния слой на кожата. Те са предназначени за ежедневно прилагане върху кожата, грижата за която никога не трябва да престава.

Съдържание: 100% натурални соли от Мъртво море, етерични масла, масло от евкалипт, масло от лавандула, масло от роза, екстракт от ванилия, екстракт от портокал и др.

Начин на употреба: 150-200 гр. от солите се разтварят в гореща вода, след което се добавя студена до постигане на желаната температура. Продължителност на процедурата 15-20 минути.

Опаковка от 500 гр. Производител: Ерман Козметикс, Биором Лаб., Израел

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3