Козметика » Онлайн магазин » Козметика за коса, профилирани » Боядисана и третирана коса » Серум за възстановяване на увредени коси Reconstruction-Imperity

22.40лв.

Добави коментар
Серум за възстановяване на увредени коси Reconstruction-Imperity

Серум за възстановяване на увредени коси Reconstruction - Imperity Cosmetics

Серум Reconstruction - за ударно възстановяване на повредени коси.
Концентрат от морски елементи, извлечени от морски растения (Hypnea Musciformis) с ударно действие, което гарантира бързо възстановяване, дори на силно увредени коси, като увеличава блясъка на косъма. Напълно защитава структурата на косъма, подобрява разресването, премахва електростатичния ефект, изглажда косъма още с първото нанасяне. Подсилва структурата на косата и я прави устойчива на опън.

Специфичната му формула съдържа:

  • Екстракт от червени водорасли - мощен антиоксидант, задържа водата.
  • Hypnea Musciformis - подсилва структурата на косъма, съживява косата благодарение на формулата си от 16 различни мастни киселини.

Начин на употреба: Измийте косата с шампоан Imperity (вижте продукта оттук..). Подсушете и нанесете само върху дължините. Оставете да подейства 5-8 мин. и изплакнете. Използвайте 1-3 пъти седмично в продължение на 6 седмици. Количеството зависи от дължината на косата. Може да се използва и при технически процедури (боядисване, изрусяване), като се добавя към сместа. Също и като се нанесе на косата, директно върху него да се нанесе следващата смес (боя или обезцветител).

Опаковка от 10 ампули х 10 мл. и дозатор. Производител: Imperity Cosmetics, Италия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV