Козметика » Онлайн магазин » Козметика за лице, профилирани » Против бръчки козметика » Серум за околоустен контур с екстракт от охлюви Helixir Lip - Dr. Lauranne

24.00лв.

Добави коментар
Серум за околоустен контур с екстракт от охлюви Helixir Lip - Dr. Lauranne

Серум за околоустен контур с екстракт от охлюви Helixir Lip - Dr. Lauranne

Околоустен контурен серум с екстракт от охлюви, хиалуронова киселина, албумин и протеиново мляко. Притежава висока абсорбираща способност. Подхранва в дълбочина околоустния контур, като изглажда мимичните бръчки и съживява еластичността на кожата.

Според научните изследвания, публикувани в списанието на Международната дерматологична асоциация (Skin Pharmacology and Physiology, Януари 2008 г., 21:12-22) се оказва, че градинският охлюв притежава невероятни регенериращи свойства и веществото, което охлювите секретират, ги предпазва от свободните радикали, замърсяванията в околната среда и UV лъчите. Техният секрет притежава изключителен регенеративен потенциал и поради това, те никога не страдат от кожни инфекции.

Как действа секретът от охлюви?
Когато се допира до фибропластите, охлювният серум повишава пролиферацията (размножаването) и функционалиня капацитет на кожния матрикс, включително колагена, еластиновите влакна, глюкозаминогликаните и протеогликаните. Последните две осигуряват здравината, гъвкавостта и еластичността на кожата, като задържат водата в нея.

Ефектът на секрета от охлюви върху човешката кожа:
- Поддържа кожата здрава и подобрява нейната функция, поради антиоксидантите, които съдържа;
- Действа превантивно и заличава белези, включително от тежко акне;
- Облекчава слънчеви изгаряния, предотвратява фото-стареенето и образуването на бръчки;
- Ускорява обновяването на увредените тъкани;
- Възстановява кожната пластичност;
- Предпазва и заличава стрии;
- Подпомага кожата да се справи с акнето;

Секретът от охлюви е богат на алантоин, естествени протеини, витамини, колаген, еластин и гликолова киселина. Може да се счита за хипоалергичен, недразнещ кожата и подходящ за хора с чувствителна кожа, реагираща със зачервяване при контакт с ретиноиди или алфахидрокси киселини.
Освен всичко, секретът от охлюви е не само ефективно, но и безопасно козметично средство, поради пълната си съвместимост с живите клетки.

Продуктите със секрет от сухоземни охлюви предлагат изцяло нов подход при грижа за кожата. Сега вече е възможно използването на тези висококачествени терапевтични кремове, които бързо проникват в кожата и активират стопяването на травмираните тъкани (белезите), като същевремнно подобряват естествената регенерация на кожата и клетъчния оборот по един балансиран и цялостен начин.

Начин на употреба: Прилагайте всяка сутрин върху кожата около устните с леки масажни движения.

Опаковка от 30 мл. Производител: Dr.Lauranne, Италия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3