Козметика » Информационен блог » Производители » SQOOM - Модерното решение срещу бръчки

SQOOM - Модерното решение срещу бръчки

SQOOM е новосъздадена концепция, предназначена за подобряване състоянието на чувствителната и проблемна кожа и за облекчаване на болката при някои кожни заболявания. SQOOM е дерматологично тестван и с научно доказано въздействие.

 

SQOOM е новаторска концепция, съставена от въздействащи в дълбочина гелове и иновационен уред, спомагащ регенерирането на кожата в дълбочина. Патентованата в целия свят синхронна технология въздейства на кожата чрез уникална комбинация от йонофореза с ултразвук и активните съставки на геловете.

 

SQOOM подпомага процеса на регенериране на съединителната тъкан, ефективно подобрява структурата на кожата и облекчава болката. Конвенционалните козметични продукти се втриват в кожата с върха на пръстите или с дланта на ръката и се абсорбират от горните кожни слоеве.
Със SQOOM високоефективните съставки на геловете се пренасят дълбоко в кожата, достигайки тъканните слоеве - резултат, който активните агенти на конвенционалните кремове не могат да постигнат. SQOOM транспортира ценни вещества дълбоко в кожата с помощта на трансдуктор, който генерира един милион меки вибрации в секунда.

 Биомолекулните препарати от термични, механични и физикохимични елементи, съчетани с контролирания от микропроцесор уред SQOOM, имат неповторим ефект върху кожата. SQOOM масажира както епидермиса (cuticle), така и дермата (corium).  Дори и мускулната тъкан под кожата се масажира, подобрява се кръвообращението, засилват се обменните процеси и клетъчната регенерация. Патентованата в целия свят система „синхронна технология“ се характеризира с уникална комбинация от йонофореза и ултразвук (сонофореза).

С други думи: ултразвукът е звънецът на вратата, докато йонизацията след това отваря безброй малки врати, през които милиони пъти в секунда ценните съставки на геловете свободно проникват в кожата.

 

 Продукти на фокус:


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV