Козметика » Онлайн магазин » Професионална козметика за коса » EKS - Intercosmo - Италия » Мазна и комбинирана коса » Шампоан за мазна коса 200 ml. - Rebalance EKS

14.20лв.

Добави коментар
Шампоан за мазна коса 200 ml. - Rebalance EKS

Балансиращ шампоан за мазна и смесена коса. С морски продукти, които измиват и същевременно почистват и освежават скалпа. Нормализира pH на кожата. Оставя косата мека като коприна. Има ефикасен антиомазняващ ефект върху скалпа.

Опаковка 200 мл. Производител: Intercosmo, Италия

Проблем: Мазната коса се причинява от ненормалното отделяне на себум от мастните жлези. В резултат на това себумът се натрупва върху косъма без да се отнема от него. В резултат на това корените стават тежки и мазни без обем. Косата се дехидратира. Скалпът се дразни. Отделя се неприятна миризма.

Решение на проблема: Серията Rebalance съдържа водораслото Laminaria Saccharina, което е богато на олигоелементи, които активно контролират отделянето на себум, почистват хидролипидния слой на косъма, хидратират косата.

Резултат: Клиничните тестове в университета в Павия - Италия доказват, че при минимум 30 дневно прилагане на продуктите от серията Rebalance се постига 85% намаляване на омазняването.

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV