Козметика » Онлайн магазин » Професионална козметика за коса » EKS - Intercosmo - Италия » Чувствителен скалп - Comfort » Шампоан за чувствителен скалп професионален, 250 мл Comfort - EKS

18.00лв.

Добави коментар
Шампоан за чувствителен скалп професионален, 250 мл Comfort - EKS

Шампоан за чувствителен скалп професионален, 250 мл Comfort - EKS

Comfort - успокояващ и тонизиращ - за чувствителен скалп.

Скалпът е зачервен, често е подложен на външна агресия (боядисване, къдрене, изрусяване, сушене, стрес, медикаменти поемани вътрешно, химиотерапия и др.) Настъпва дехидратация. Зачервяването означава, че се нуждае от успокояващо действие. Слабата еластичност на кожата изисква да се стимулира. Изсушаването на кожата може да предизвика лъжлив пърхот.
В този случай Сomfort стимулира чрез комбинираното действие на две водорасли Enteromorpha compressa и Himanthalia elongata. Успокоява и облекчава сърбежа. Стимулира микроциркулацията, отговорна за количеството кислород в тъканите, което забавя и косопада. Хидратира и затваря микроскопични ранички по кожата. Антиоксидант. Почиства косата и я оставя бляскава и мека на допир.

Начин на употреба: Изпозвайте при всяко миене поне четири седмици. Масажирайте деликатно като обърнете особено внимание на засегнатите участъци. Оставете да подейства 2-3 мин. Желателно е да вдишвате с пълни гърди аромата, което е част от терапията. За по-добро въздействие използвайте в комбинация с ампули (виж видеото). Леката му формула и ароматотерапия, позволяват да се ползва и като ежедневен шампоан, против стрес, за спортисти или просто за удоволствие.

Опаковка 250 мл. Производител: Intercosmo, Италия

Проблем: Има две форми на чувствителен скалп. Едната форма се причинява от физически и химически и психогенни фактори, които увреждат хидролипидния слой. Причинявайки сухота, сърбеж, зачервяване и олющване на скалпа. Втората форма се появява, когато лимфната и капилярната система на скалпа не функционира нормално, не успяват да изхранят косата и скалпа, като причиняват косопад.

Решение на проблема: Серията Comfort съдържа водораслите Enteromorpha compressa и Himanthalia elongate. Благодарение на тяхното специфично активно действие се облекчава сърбежа, стимулира се обновяването на клетките на скалпа и постига цялостно успокояване на скалпа.

Резултат: Клиничните тестове на университета в Павия Италия доказват, че при 30 дневно редовно прилагане на продуктите се постига 100% разрешаване на проблема.

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3