Козметика » Онлайн магазин » Професионална козметика за коса » EKS - Intercosmo - Италия » Подхранване на коса - Intercosmo » Шампоан за боядисана коса Color and Shine, 1000 мл - Intercosmo

42.00лв.

Добави коментар
Шампоан за боядисана коса Color and Shine, 1000 мл - Intercosmo

Шампоан за боядисана коса Color and Shine, 1000 мл - Intercosmo

Специална формула на киселинно pH за често миене, който отмива деликатно боядисаните, обезцветени и къдрени коси.

Поддържа наситеността на цвета и придава мекота и блясък на косата. Хидратира и предпазва косата от термична и химическа обработка. Благодарение на витамин А, развива противостареещо действие, като спомага за подновяването на клетките. Действа във вътрешноста на косъма, като му придава обем.

Voila Color Care - Първа помощ за защита и задържане на цвета в косата.
Технологията на цялата серия се основава на науката за цветовете и тяхната поддръжка. Качествени резултати, дори и в детайлите. Осигурява защита за здравето на косата от външни агресори, температурни изменения и други. Поддържа качеството на цвета с течение на времето. Съдържащия се витамин С неутрализира вредното влияние на амонячните молекули върху косъма. Хидратира, укрепва, предпазва и дава сила на косата. Помага за разресването. Специалната формула позволява да се използва веднага след боядисване.
Поддържа наситеността на цветовете. Витамин А разработен за антистареещ ефект насърчава обновяването на клетките. Неутрализира алкалните остатъци от минали химически обработки. Формулата с неутрално рН позволява честото миене. Предпазва от топлината на сешоара и пресата. Оставя косата лъскава и мека на допир.

Професионална козметика за боядисани коси, реструктуриращи увредената коса, създадени по специална формула с киселинно Рн.

  • Първа помощ за защита и задържане на цвета.
  • Основава се на науката за цветовете и тяхната поддръжка.
  • Осигурява качество на резултатите, дори и в детайлите.
  • Осигурява защита и запазва здравето на косата.
  • Поддържане на качеството на цвета с течение на времето.

Опаковка от 1000 мл. Производител: Intercosmo, Италия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV