Козметика » Онлайн магазин » Козметика за коса, профилирани » Против косопад » Шампоан против косопад професионален, 250 мл - Vitality EKS

17.95лв.

Добави коментар
Шампоан против косопад професионален, 250 мл - Vitality EKS

Шампоан против косопад професионален, 250 мл - Vitality EKS

Загубата на коса е проблем, който измъчва много хора, мъже и жени, и може да се появи в различни моменти от живота. Vitality е серия за третиране, която дава храна на скалпа и косата, укрепва фибрите и насърчава притока на кръв. Регулира секрецията на себум, предотвратява падането на коса и удължава жизнения цикъл на косъма.

Идеален за мъже и жени. Благодарение на богатата си концентрация на морски елементи подхранва скалпа, стимулира кръвообращението и хидратира косата. Придава еластичност, блясък и мекота.

Опаковка 250 мл. Производител: Intercosmo, Италия

Проблем: Има два вида косопад, постоянен и временен (сезонен и стресов). Постоянният косопад е следствие на хормонални фактори. Причините за временния косопад са стрес, бременност, лошо хранене, медикаменти и намалено кръвообращение в скалпа. Оредяването на косата е проблем който тревожи както мъжете, така и жените.

Решение на проблема: Серията Vitality съдържа водораслото Hydrolyzed Rodophicea, което е богато на олигоелементи, заздравяващи и удължаващи живота на косъма. Стимулира се и се подобрява кръвообращението на скалпа, като по този начин се намалява косопада.

Резултат: Клиничните тестове на университета в Павия Италия доказват, че при минимум 30 дневно прилагане на продуктите от серията Vitality се постига 40% намаляване на косопада.

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3