Козметика » Онлайн магазин » Козметика за коса, профилирани » Оцветяващи шампоани за коса » Joanna-оцветяващи шампоани пакет » Шампоан оцветител Multi Effect Color - Joanna

2.95лв.

Цвят:

Добави коментар
Шампоан оцветител Multi Effect Color - Joanna

Шампоан оцветител Multi Effect Color - Joanna

Ако искате да постигнете желания цвят на косата си бързо и безвредно, това е Вашият продукт. Шампоанът не съдържа амоняк и окислител, което го прави безопасен за косата. След оцветяването, бляскавият цвят може да се запази от 4 до 8 измивания. В случай, че се нанесе на побеляла или изсветлена коса, ефектът е по-интензивен.

Продуктът съдържа и комплекс от витамини, който се грижи за хидратацията и похранването на косата, която толкова обичате.

Активни вещества: Съдържа фенил диамин. Може да предизвика алергична реакция, затова е добре да се направи тест за алергии. За целта се капва на сгънката на лакътя няколко капки от шампоана и ако след 24 часа не се появят реакции, е безопасен за употреба.
Да не се използва за оцветяване на мигли и вежди! Да се пазят очите!

Начин на употреба: С помощта на ръкавици нанесете шампоана върху измита, влажна коса. Масажирайте до получаване на пяна. Изчакайте 20-30 минути, след което изплакнете косата.

Продуктът е в комплект с предпазни ръкавици.

При покупка, моля изберете цвят от падащото меню!

Опаковка от 35 гр. Производител: Joanna, Полша

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от VHS на DVD