Козметика » Онлайн магазин » Козметика от Мъртво море » Козметика за коса от Мъртво море » Шампоан за всеки тип коса с кал от Мъртво море, 500 мл - MBS

42.00лв.

Добави коментар
Шампоан за всеки тип коса с кал от Мъртво море, 500 мл - MBS

Шампоан за всеки тип коса с кал от Мъртво море, 500 мл - MBS

Шампоан с кал от Мъртво море с изключителна способност за почистване, овлажняване, подхранване и възстановяване. Напълно почиства косата и скалпа, освобождава ги от излишните мазнини и нечистотии. Подхранва нейните корени, възстановява минералния и витаминен баланс. Снабдява с влага косата и скалпа и ги предпазва от дехидратация. Подсилва и стимулира скалпа. Особено подходящ при проблеми на косата и кожата на главата.

Мъртво море е най-богатият източник на разнообразни минерали в света. Всички продукти на Mineral Beauty System са разработени на базата на солите или калта от Мъртво море. Те снабдяват кожата с необходимите и минерали с изключително високо качество, засилено и с добавянето на различни витамини и растителни екстракти.

Mineral Beauty System произвежда продукти за цялото тяло, лицето, косата, за почистване и овлажняване, подхранване и доставяне на пълно удоволствие на тялото и душата. Основният принцип на продуктите е положителното въздействие при проникването и абсорбирането им в епидермалния слой на кожата. Те са предназначени за ежедневно прилагане върху кожата, грижата за която никога не трябва да престава.

Съдържание: кал от Мъртво море, соли от Мъртво море, масло от авокадо, лавандулово масло, екстракт от здравец, пантенол и др.

Начин на употреба: Нанася се на мокра коса, след което се изплаква добре. При проблемна коса, може да се остави да престои на косата няколко минути преди плакнене.

Опаковка от 500 мл. Производител: Ерман Козметикс - Биором Лаб., Израел

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от VHS на DVD