Козметика » Информационен блог » Производители » Retinol - грижа за кожата

Retinol - грижа за кожата

Серията Ретинол – грижа за кожата (Retinol Skincare line) е пусната на пазара преди 17 години с Дневен Крем със слънцезащитен фактор SPF 20, Нощен Крем и Гел за Очи. След това серията LdeL Cosmetics Retinol се обогатява с 4 нови продукта - Серум за лице против бръчки, Депигментиращ крем за кожа, Крем за ръце против стареене с фактор SPF 12 и новият Балсам за усни.

 

Ще добавим и още продукти, които ще съдействат на нашите клиенти за постигане на изящна младолика кожа. Ретинол (Витамин A) се е наложил преди повече от 20 години като водещ продукт против стареене на кожата.

 

Съществуват няколко различни форми на Витамин A, използвани в продукти за грижа за кожата и заключението е едно и също: Ретинол действа отлично. Ретинол Палмитат, основната съставка на козметичната серия за грижа за кожата с Ретинол - Skincare LdeL Cosmetics, е Естер на Ретинол, известен още като "най-пречистената и най-лека" форма на Витамин A.

 

Други основни форми на Витамин A са ретиноидите, които са само с рецепта. Двете форми на Витамин A са с доказано действие, но докато ретиноидите водят до слаби дразнения на кожата, Ретинол Палмитат е достатъчно лек дори за най-чувствителната кожа и е безопасен за ежедневна употреба. Но не си правете никакви илюзии! Тази безопасна съставка постига същите козметични лечебни резултати, както по-силните съставки (като ретиноидите).
Козметичната серия продукти за грижа за кожата Skincare LdeL Cosmetics подсилва високите концентрации на Ретинол Палмитат, които осигуряват желаните от Вас видими резултати за регенериране на кожата. Ретинол Палмитат спомага за нормализиране на кожата с допълнителни предимства - възобновява клетките, подсилва колагена и еластина, намалява появилите се фини линии и бръчки, освежава и подмладява кожата.

 

"Действа изключително ефикасно за премоделиране на кожата на ниво клетки." (Цитат на Д-р Коен в New York Times, 2006) Според Д-р Морис Зигел, инженер-химик по козметика, "Изследванията, проведени от фирма Eli Lilly и други фирми в козметична производствена база показват, че Витамин A и Ретинол Палмитат могат да променят състава на кожата. При целево третиране с Ретинол Палмитат за период от 14 дни, съществено се увеличава съдържанието на протеин и колаген и външният вид на кожата се променя." Ретинол се приема изключително добре и дава много добри резултати. Повечето дерматолози препоръчват режим за грижа за кожата с продукти със съдържание на Ретинол, защото той действа.

 

 


Препоръчваме Ви тези продукти:


Продукти на фокус:


Прехвърляне от VHS на DVD