Козметика » Онлайн магазин » Против изпотяване и мирис » Пудра за тяло против изпотяване с момина сълза и жасмин - Bronnley

21.90лв.

Добави коментар
Пудра за тяло против изпотяване с момина сълза и жасмин - Bronnley

Пудра за тяло против изпотяване с момина сълза и жасмин - Bronnley

Висококачествена лека, копринена пудра със свеж и цветен аромат, обогатена с бадемово масло. За последно докосване на кожата след баня, напудрете се с тази луксозна ароматна пудра, за да остане кожата мека, гладка, подсушена, свежа и елегантно ухаеща с нежни нотки на момина сълза.
Без парабени.

Благодарение на изключително финния си състав тя лесно се поема от кожата без да оставя бели петна по бельото. Този красив, изтънчен аромат съчетава опияняващо ухание на момина сълза с жасмин, мед, роза и виолетки, подплътени с нотка на зелени листа, на база на мускус и мек мъх.
Елегантен и винаги имащ какво да разкрие, ароматът на Момина сълза обхваща лекия парфюм и нежната красота на това ценно цвете.

Начин на употреба: Нанесете пудрата с помощта на коприненото пухче по  местата с по-обилно потене: под мишниците, слабините, краката и под гърдите, за да  поеме излишната влага и да предотврати неприятното стичане. Полезно преди фитнес.

 Опаковка от 75 гр. Производител: Bronnley, Англия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV