Козметика » Онлайн магазин » Боя за коса, за вежди, за мъже » Imperity Cosmetics - Италия » Професионална боя за коса с масло от арган Imperity - Italy

Професионална боя за коса с масло от арган Imperity - Italy
[Imperity]

8.40лв. 7.14лв.

До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди

Цвят:

Добави коментар
Професионална боя за коса с масло от арган Imperity - Italy

Професионална боя за коса с масло от арган Imperity - Italy

Imperity професионална боя за коса на обогатена с масло от Арган, кератин, сладък бадем, екстракт от бял чай и провитамин В5. Тези активни съставки регенерират косата и я правят здрава, устойчива на външни влияния и блестяща. Оцветяването е 100 процента на бяла коса. Цвета е стабилен и траен. Косата не се изсушава, запазва своята структура. Благодарение на аргана, косъма се запазва и добива повече блясък. Антистареещите агенти в боята предпазват косата от стареене.

Начин на употреба: В неметален съд смесете в съотношение 1:1,5 60 мл боя с 90 мл оксидант от 10-20-30-40 Vol в зависимост от желания цвят. Нанесете, при употреба за първи път, по цялата дължина на косата от корените към върха. Изчакайте 40 мин и отмийте с масажни движения обилно с вода. Използвайте киселинен шампоан и балсам за боядисани коси.
Ако имате 50-100% бяла коса смесвайте в съотношение 1:1 като използвате и основен цвят. Например: 8,33 с 8,00 1:1 = 60мл боя с 60мл оксидант. нанесете в корените за 20 мин. Останалата смес нанесете по дължините за още 20 мин. Общо престой от 40 мин. Изплакнете и измийте с киселинен шампоан и балсам за боядисани коси.

Внимание! Прочетете внимателно текста върху етикета преди употреба.
Този продукт не е предназначен за употреба от лица на възраст под 16 години. Ако имате обрив на лицето си или силна чувствителност или наранен скалп или сте получавали реакция след боядисване на косата с боя не ползвайте този продукт.

Ако имате съмнение за алергична реакция направете следния тест:
Тест: Поставете малко количество боя зад ухото, а след това измийте с вода и сапун. Ако до няколко часа няма реакция, може да пристъпите към боядисване. Ако получите обрив, подуване се обърнете към лекар.

Вижте гамата от цветове със съответстващите им кодове, които ще Ви помогнат при поръчката на боя.

Посочената цена е за комплект 1 бр. боя и 1 бр. оксидант.

Забележка: Моля при поръчка на избраната от Вас боя, посочете в падащото меню номера на избрания цвят.

Опаковка от 60 мл. боя и 90 мл. крем-оксидант. Производител: Imperity Cosmetics, Италия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow

Посетителите, които закупуват този продукт също така избират:


Прехвърляне от VHS на DVD