Козметика » Онлайн магазин » Грижа за устата, по марки » Splat - Русия » Паста за професионално избелване на зъби-Splat Extreme White

14.50лв.

Добави коментар
Паста за професионално избелване на зъби-Splat Extreme White

Паста за професионално избелване на зъби - Splat Extreme White

Ефективно избелване на зъбите в домашни условия.

Избелва зъбите на 2 тона за 4 седмици използване!

В иновативната паста за зъби EXTREMЕ WHITE, активното вещество карбамид пероксид е затворено в микрогранули, което позволява да се съхрани активността му до момента на използване. В процеса на миене на зъбите пероксида се освобождава, което гарантира неговото ефективно и безопасно въздействие върху зъбния емайл. Активната формула SP.White system съдържа ензими от папая и Полидон® за разграждане на плаката и защита от образуване на бактерии и зъбен камък. Още след първото използване зъбния емайл става с видимо по-бял цвят, а в продължение на месец може да се достигне ефекта на професионално избелване. За максимален резултат следва да се увеличава времето на миене на зъбите с 2-3 мин. За съхраняване състоянието на стуктурата на зъбния емайл в процеса на избелване, може да се редува използването на пастата EXTREME WHITE c пастата SPLAT Biocalcium. (вижте продукта от тук..)

Избелването на зъбите е една от най-търсените стоматологични процедури. Но всяко професионално избелване се осъществява с помощта на киселина, която може в значителна степен да травмира емайла. Зъбната тъкан става по-уязвима при следващи замърсявания и разрушения. Именно по тази причина по-разумно е избелването на зъбите със средства, съдържащи невисоки количества карбамид пероксид. Поетапното избелване в домашни условия позволява с помощта на леки оксиданти да се достигне резултата от професионалните процедури, избягвайки при това повишаването на чувствителността на емайла.

Активни съставки:

  • Гранули с карбамид пероксид
  • Папаин
  • Полидон®
  • Натриев флуорид

Резултати:

  • Кръвоспиращ ефект – 63,3%.
  • Почистващ ефект – 66,2%.
  • Противовъзпалителен ефект– 26%
  • Реминерализиращ ефект – 17%

Начин на употреба: Почистете зъбите с четка и паста вечер 2 - 3 пъти дневно или след всяко хранене.

Опаковка от 75 мл. Производител: Splat, Русия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV