Козметика » Онлайн магазин » Papoutsanis - Гърция

Papoutsanis - висококачествени натурални сапуни от Гърция

През 1870 г. в богатия на маслинови дървета остров Лесбос, Димитрис Папуцанис, основава първата фабрика, използваща пара за производство на зехтин с отлично качество. Но той не произвежда само зехтин. Малка част от тази ценна суровина се заделя и използва за производството на натурален сапун - сапун от зехтин с много високо качество.

Това отбелязва раждането на компанията Papoutsanis, която вече почти век и половина произвежда продукти за личната хигиена за потребителите от цял свят.

През 1913 г.производствената база се мести в Пирея, от където води началото на първата поточна линия за производство на сапун.

През 1972 г. Papoutsanis се листва и на фондовата борса в Атина. Развитието на Papoutsanis продължава с откриването на нов завод в северната част на Атика, Халкида през февруари 2001 г. Това е най-големия завод  в Югоизточна Европа за производството на продукти за лична хигиена, с гарантирано висококачество на конкурентни цени.


Разгледай: 

Натурален сапун от маслиново масло за лице, коса и тяло - Papoutsanis Натурален сапун от маслиново масло за лице, коса и тяло - Papoutsanis 1.80лв. Поръчайте
Традиционен гръцки сапун от зехтин за лице, коса и тяло - Papoutsanis Традиционен гръцки сапун от зехтин за лице, коса и тяло - Papoutsanis 1.80лв. Поръчайте

Страници:  1  Показани 1 - 2 (всичко 2 позиции)
Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV