Козметика » Онлайн магазин » Козметика за коса, по марки » Lorys - Бразилия » Овлажняваща маска за третирана коса с ефект на змийско масло - Lorys

7.95лв.

Добави коментар
Овлажняваща маска за третирана коса с ефект на змийско масло - Lorys

Овлажняваща маска за третирана коса с ефект на змийско масло - Lorys.

Косата често е подложена на ежедневното неблагоприятно влияние на вятъра, студа и слънцето. Тези условия могат да допринесат за увреждането на косата и скалпа като причиняват изсушване, загуба на блясък и да доведат до безжизненност на косата.

Чрез активните си съставки заздравява косъма и скалпа, намалява косопада, стимулира растежа на косата. Подхранва и възстановява, повишава издръжливостта и съживява блясъка.

Маската за коса Lorys е с много приятен свеж аромат и е специално разработена за интензивна грижа на косата и нейните корени. Обогатена е с комбинация от силикон, който предпазва, възстановява и поддържа косата жизнена и красива. Подходяща за боядисана, увредена и третирана коса, а също и за ежедневна употреба. Не изсушава кожата.

Начин на употреба: След измиването нанесете маската върху влажна коса като обърнете специално внимание на краищата. Масажирайте около 2 минути. Изплакнете добре. За особено интензивна грижа нанесете обилно по дължината на косата без да поставяте върху скалпа. Оставете да подейства около 15 минути, като покриете с топла кърпа. За най-добри резултати използвайте Lorys шампоан и Lorys маска.

Опаковка от 1000 гр. Производител: Lorys, Бразилия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от VHS на DVD