Козметика » Онлайн магазин » Козметика за коса, профилирани » Оцветяващи шампоани за коса » Natur Vital - оцветяващи шампоан » Оцветяващ шампоан за коса интензивен-червена/махагон-Natur Vital

9.95лв.

Добави коментар
Оцветяващ шампоан за коса интензивен-червена/махагон-Natur Vital

Интензивен оцветяващ шампоан Natur Vital за червена/рижа коса, боядисана или естествена.

С активно двойно действие насочено едновременно към запазването на цвета с неговата яркост и свежест, така и към самата коса за да бъде тя мека и жизнена.

Действие: Запазва и освежава цвета на косата, като също така и придава допълнително блясък. Подхранва, омекотява и възстановява здравия вид на косата.

Активни растителни съставки:

  • Къна-екстракт, от него се извлича натуралния оцветяващ агент. Също така къната има доказано подхранващо и заздравяващо действие върху третирана или естествена коса. Прилагана още в древността в козметични процедури.
  • Слънчоглед-екстракт, съдържа полифеноли, които са естествен защитен филтър срещу вредното влияние на околната среда и най-вече срещу вредните за цвета и блясъка на косата слънчеви лъчи и свободни ракикали.

Начин на употреба: Нанесете шампоана върху мокра коса и масажирайте косата и скалпа на главата. Оставете да подейства за около 5 минути и изплакнете обилно с вода.

Опаковка от 300 мл. Производител: Instituto Natur Vital, Испания

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от VHS на DVD