Козметика » Онлайн магазин » Професионална козметика за коса » EKS - Intercosmo - Италия » Боядисани коси - EKS - Voila » Обезпрашен обезцветител на прах - D-free Bleaching Power-Voila

70.00лв.

Добави коментар
Обезпрашен обезцветител на прах - D-free Bleaching Power-Voila

Обезпрашен обезцветител на прах - Voila D-Free

Обезпрашен обезцветител (не се вдига прах, когато се загребва или бърка) за 7 (седем) тона изсветляване. Ако косата Ви е кестеняв цвят, след използването на продукта може да стане рус цвят. Прахът гарантира удобство и безопастност на работа и е подходящ и за професионална употреба. Щадящата му формула запазва косата хидратирана. Предпазва от допълнително слънчево обезцветяване. Лилав на цвят с вграден антижълт ефект. С приятен аромат на мента, който напълно покрива миризмата на амоняк.

Начин на употреба: Смесва се с оксидант в съотношение 1 към 2 (50гр Voila D-free + 100гр оксидант) и се разбърква внимателно в неметален съд, докато се образува гъста емулсия като сметана. Силата на оксиданта и количеството Voila D-free зависят от степента на обезцветяване и дължината на косата. Време на престой - в зависимост от желаните резултати. За един час отнема 7 тона, за 30 мин. - 3 тона и т.н. Температурата на околната среда (стаята) не трябва да е по-ниска от 22 градуса.

Опаковка 1000 гр. Производител: Intercosmo, Италия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow

Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV