Козметика » Онлайн магазин » Козметика за тяло, профилирани » Мляко за тяло » Мляко за тяло с лифтинг ефект с екстракт от змийска отрова - Diet Esthetic

18.90лв.

Добави коментар
Мляко за тяло с лифтинг ефект с екстракт от змийска отрова - Diet Esthetic

Мляко за тяло с лифтинг ефект с екстракт от змийска отрова - Diet Esthetic

Млякото за тяло с екстракт от змийска отрова - Skincare Snake Active Body Milk има лифтинг, ревитализиращ и хидратиращ ефект. Нанася се след душ, върху чиста и подсушена кожа.

Продуктите Snake Аctive са създадени на основата на синтетичен полипептид, извлечен и изследван в медицински лаборатории от отровата на Храмова усойница (Tropidolaemus Wagleri) при концентрация от 4%.  
Клиничните изпитания показват, че това вещество е в състояние да намали мимическите линии както и тези, предизвикани от възрастта, чрез инхибиране (подтискане) на мускулните контракции.  
Полипептидът извлечен от змийската отрова е тестван In Vivo и In Vitro в продължение на 28 дни, с 2 приложения дневно и показаните резултати са впечатляващи - генерира ефект на значително намаляване на дълбоко изразените бръчки и изглажда по-незначителните линии.

Продуктите от серията съдържат и редица други активни съставки, добре познати в производството на продукти за красота и доказали своите качества – хиалуронова киселина, ретинол, колаген, еластин, в комбинация с Tocoferol (мощен естествен антиоксидант), както и с витамини от групите B и E, които предпазват кожата от преждевременно стареене, вследствие на превишаване на UVA и UVB радиацията в околната среда. Всички тези активни съставки имат силен анти-бръчков (Anti-Wrinkle) ефект и ефективно въздействат против стареенето на кожата (Anti-Aging).

Млякото за тяло Skincare Snake Active Body Milk не съдържа минерални масла в състава си и благодарение на високата си проникваща способност не оставя кожата мазна.

Подходящо е както за жени, така и за мъже (unisex) и за всички типове кожа. Особено се препоръчват за зряла кожа.

Начин на употреба: Нанася се след душ с леки масажни движения, върху чиста и подсушена кожа.  

Не съдържа парабени, алергени и минерални масла!
Не е тестван върху животни.


Опаковка от 150 мл. Производител: Diet Esthetic, Испания

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от VHS на DVD