Козметика » Онлайн магазин » Козметика за лице, профилирани » Против бръчки козметика » Маска за лице със секрет от охлюви - Heldiva Prima

2.65лв.

Добави коментар
Маска за лице със секрет от охлюви - Heldiva Prima

Маска за лице със секрет от охлюви - Heldiva Prima

HELDIVA Prima®  - Маска за лице 

HelDIVA Prima® Маска за лице е подходяща за самостоятелна употреба и е адаптирана за всеки тип кожа. Предлага се като прахообразна субстанция в опаковки за еднократна употреба. Тя се прилага като една допълнителна процедура един път седмично с цел: дълбоко хидратиране и създаване на защитна бариера на кожата; за отстраняването на мъртвия колаген от клетките (пилинг) и синтезата на нов колаген; регенерира фиброобластите; стимулира лицевите мускули; възвръща еластичността на кожата; подобряване на текстурата й; увеличава обема и изглажда бръчките; намалява размера на порите. Включеният Витамин С разгръща максимално антиоксидантния си капацитет. Прониква дълбоко в кожата, достигайки клетъчната мембрана и участва в синтеза на тройната спирала на колагена. Той активизира забавения метаболизъм в клетките, подложени на системно UV-влияние. Така, заедно с останалите съставки поддържа еластичността на кожата и я тонизира. Те спомагат кожата да се хидратира в дълбочина, регулират секрецията на себума, като по този начин се намалява лъщенето на кожата и се свиват порите. Кожата е еластична, мека и кадифена на допир.

 Начин на употреба:
Изсипете съдържанието на еднократната опаковка в не-метален съд, след което добавете последователно 5 ml топла вода (може и Розова вода) и 5 ml HelDIVA Prima® Мултифункционален интензивен регенериращ Серум. Разбъркайте добре, до получаване на хомогенна смес. Нанесете веднага върху предварително почистената кожа на лицето и шията с HelDIVA Prima® Тоалетен сапун за лице. Оставете маската да подейства 20-30 минути, нежно я почистете с хладка вода, след което използвайте HelDIVA Prima® Мултифункционален интензивен регенериращ Серум и HelDIVA Prima® Хидратиращ Гел за проблемна кожа / HelDIVA Prima® Деликатен хидратиращ крем-гел за нормална кожа / HelDIVA Prima® Деликатен хидратиращ крем-гел за суха кожа, предназначен за Вашата кожа.

 Ingredients/Състав(INCI): Kaolin*, Faex Extract*, Ascorbic Acid, Rose Petals**, Chamomile Flowers**, Calendula Petals**.

 *натурални съставки;   **органично сертифицирани съставки

Новите ни цветни опаковки още не са влезли в производство. Ще получите продукта, който виждате на снимката.

Опаковка от 5 гр. Произведено от SYNAPS & ESKL - България

Предлаганата възстановителна програма със Сериите HELDIVA Prima®, съдържащи Секрет от охлюви в комбинация с Алое Вера включва:

Стъпка 1: Почистване два пъти на ден (сутрин и вечер) с  Тоалетен сапун за лице HELDIVA Prima®.      

Стъпка 2: Тонизиране и дълбоко хидратиране два пъти на ден (сутрин и вечер) с Мултифункционален интензивен регенериращ серум HELDIVA Prima®.   

Стъпка 3 (сутрин): Дневни грижи за кожата на лицето с Хидратиращ гел за мазна/акнетична кожа от серията HELDIVA Prima®или Хидратиращ крем-гел за нормална кожа (дневен) от серията HELDIVA Prima® ,  предназначена за типа на Вашата кожа.    

Стъпка 4 (вечер): Вечерни грижи за кожата на лицето с Хидратиращ гел за мазна/акнетична кожа от серията HELDIVA Prima® или с Подхранващ и ревитализиращ крем за нормална и суха кожа (нощен) от серията HELDIVA Prima®.         

Стъпка 5: Подхранване кожата на лицето и поддържане на нейната еластичност един път седмично с помощта на Маска за лице  от серията HELDIVA Prima®.     

Ние станахме приятели на Майката Природа!
Станете и Вие, използвайки серията HELDIVA Prima®!

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от VHS на DVD