Козметика » Онлайн магазин » Козметика за крака » Лосион за премахване на загрубяла кожа - Balsan

58.90лв.

Добави коментар
Лосион за премахване на загрубяла кожа - Balsan

Лосион за премахване на загрубяла кожа - Balsan

Лосион, който лесно и ефективно отстранява втвърдения рогов слой кожа на ръцете и краката (ходила, колена, лакти) и излишните кожички около ноктите (кутикулите). Продуктът атакува само проблемната зона, върху която е нанесен и не засяга здравата кожа. Не се налага никакво допълнително рязане, триене и други груби манипулации. В лосионът за ръце и крака са прибавени соли от Мъртво море с високо съдържание на минерали, магнезий, калий, калций, бром и йод.  Благодарение на тях кожата става по-еластична и се възстановява по-бързо. А екстрактът от невен има допълнително противовъзпалително и противомикробно действие.
Край на болезненото търкане - Balsan лосион е най-приятния и нежен начин за премахване на втвърдения рогов слой на кожата.

Начин на употреба:
Втвърден рогов слой на краката:
Преди употреба почистете или дезинфекцирайте краката с антибактериални кърпички. Лосионът прониква най-добре върху суха кожа, затова подсушете добре предварително. Поставете тампон от памук върху сухата втвърдена кожа и го напоете обилно с Balsan лосион. В зависимост от дебелината на роговия слой да се остави да действа от 10 до 20 минути. Омекналата кожа се отстранява с Balsan шпатулка. След това се измива обилно и се втрива с Balsan крем Balance. Допълнително може да направите масаж за отпускане на мускулите на прасците с Balsan освежителя за крака и стъпала.
Кожички около ноктите:
Преди употреба почистете или дезинфекцирайте краката с антибактериални кърпички. Тампон Balsan се поставя върху сухата втвърдена кожа и се напоява обилно с лосиона. Оставя се да действа около 2 минути. Омекналите кожички се отстраняват с Balsan шпатулка за нокти или четка за нокти. След това се измива с вода и се втрива Balsan крем Balance. Може да завършите и с олио за нокти Balsan.

Преди третиране с лосиона, кожата не трябва да се мие!

Опаковка от 500 мл.  Производител: Balsan, Германия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от VHS на DVD