Козметика » Онлайн магазин » Козметика за коса, по марки » Евтерпа - България » Лосион против пърхот с цинк-пиритион и пантенол - Евтерпа

2.55лв.

Добави коментар
Лосион против пърхот с цинк-пиритион и пантенол - Евтерпа

Лосионът против пърхот е предназначен за всякакъв тип коса. Той е козметичен продукт на лекарствена основа с главен противопърхотен агент цинк-пиритион.

Лосионът против пърхот е предназначен за терапия на остри и продължителни състояния на пърхот, лющене на кожата на главата в окосмената част.
Лосионът против пърхот представлява бяла вискозна течност с приятел аромат.

Цинк- nupumuoнът е с мощно противогъбично действие, което спира размножаването на причинителите на пърхота.
Цинк- nupumuoнът е подходящ и при случаи на peзистентност към други противопърхотни съставки.
Комплексът от колаген, витамин F, глицерин и масло от чаено дърво особено необходим зa доброто състояние на кожата на главата, както и за подхранване и блясък на косите Ви.

Лосионът против пърхот е създаден така, че да има удобство и комфорт при ползването му!

Начин на употреба: терапията на остри състояния на пърхот се провежда 2-3 пъти седмично в продължение на един месец. През следващия един месец е добре да се редува лосион против пърхот с Шампоан Евтерпа против пърхот. Добре е лосионът против пърхот да се ползва след измиване на косата. Вземете 20-30 милтитра от лосиона с леки масажиращи движения го втрийте в корените на косите. След 5 минути измийте добре с вода.

Опаковка от 180 мл. Производител: Евтерпа, България

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3