Козметика » Онлайн магазин » Козметика за лице, профилирани » Почистваща козметика » Лепенки за дълбоко почистване порите на носа - Beauty Formulas

6.50лв.

Добави коментар
Лепенки за дълбоко почистване порите на носа - Beauty Formulas
Лепенки за нос за дълбоко почистване порите на носа - Beauty Formulas

Beauty Formulas представят ефективен метод за почистване порите на носа. Премахва черните точки в дълбочина, отпушва и стяга порите с което предотвратява повторната им поява. Резултат може да очаквате още след първата процедура. Лепенките са дерматологично тестване и хипоалергични.

Начин на употреба: За да залепне лепенката трябва предварително да навлажните носа. Със сухи ръце извадете лепенката от индивидуалната й опаковка, отлепете защитното покритие и я залепете на влажният нос с гладката страна към кожата. Притиснете за да залепне по-добре. Оставете лепенката докато изсъхне, 10-15 минути. Когато изсъхне тя се втвърдява, ако е залепнала много силно и отлепването е болезнено, навлажнете леко с вода. Започнете отлепването от краищата към центъра. Лепенката трябва да се използва веднага след изваждането й от индивидуалната опаковка. Да не се използва върху раздразнена, наранена, зачервена от слънце или много суха кожа, също и върху зони чувствителни към ексфолиране. Препоръчително е да се ползват 1-2 пъти седмично, но не повече от 3 пъти.

Опаковка от 6 бр. Произведен от Beauty Formulas - Англия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3