Козметика » Онлайн магазин » Професионална козметика за коса » EKS - Intercosmo - Италия » Изтощена коса-Hydro Nutritive » Кристали - еликсир за суха, изтощена и лишена от блясък коса с арганово масло - Elixir 79 EKS

36.50лв.

Добави коментар
Кристали - еликсир за суха, изтощена и лишена от блясък коса с арганово масло - Elixir 79 EKS

Кристали - еликсир за суха, изтощена и лишена от блясък коса с арганово масло - Elixir 79 EKS

Elixir 79 e революционно нова формула за суха, изтощена и лишена от блясък коса. От далечна страна с богата история и традиции. Elixir79 дарява здравина на косата и блясъка на златото.
Тайната на този магически еликсир на красотата е в изключителната формула, която се дължи на комбинацията от органични масла с изключителни свойства и опияняващ аромат.
Комбинацията на ванилия, кехлибар, сандалово дърво, пачули, портокалов цвят и розов пипер, създават безпрецедентно обонятелно преживяване. Свойствата на масло от арган, ленено семе и тигров орех придават на косата светлина, мекота и златен отблясък. Elixir 79 прави косата неустоимо привлекателна.

Elixir79 Ви кани да споделите чувството на интензивно удоволствие и да се възползвате от неговите тайни за красота:

  • незабавен блясък
  • невероятна мекота
  • подхранване
  • лекота при разресване

Проблем: Косата е суха, изтощена, лишена от блясък. Продължителното третиране с химикали я прави слаба и лишена от гъвкавост.
Решение на проблема: Elixir79 e с масло от Арган, Ленено семе и Тигров орех, извлечени чрез студено пресоване. Съставки, познати от древността, даряващи красота, мекота, блясъка на златото, хидратация и обем на косите. Предотвратява окислението на други химически вещества и в минимална степен поема йонизиращата реакция от околната среда. Богат на полифеноли, Омега 3, Омега 6, Витамин Е.
Резултат: Клиничните тестове доказват, че при редовна употреба на Elixir79 се постига видимо по-мека, хидратирана, бляскава и гладка коса. Косъмът е кадифен, косата става по-здрава и хидратирана, с незабравим аромат. Elixir79 защитава косъма от свободните радикали и повишава еластичността му. Прави косата лъскава и защитена.

Опаковка от 50 мл. Производител: Intercosmo, Италия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от VHS на DVD