Козметика » Онлайн магазин » Козметика за тяло, профилирани » Антицелулит и стрии » Крем за тяло за премахване на стрии с екстракт от охлюви - Helixir

35.00лв.

Добави коментар
Крем за тяло за премахване на стрии с екстракт от охлюви - Helixir

Крем за тяло за премахване на стрии с екстракт от охлюви - Helixir

Според научните изследвания, публикувани в списанието на Международната дерматологична асоциация (Skin Pharmacology and Physiology, Януари 2008 г., 21:12-22) се оказва, че градинският охлюв притежава невероятни регенериращи свойства и веществото, което охлювите секретират, ги предпазва от свободните радикали, замърсяванията в околната среда и UV лъчите. Техният секрет притежава изключителен регенеративен потенциал и поради това, те никога не страдат от кожни инфекции.

Как действа секретът от охлюви?
Когато се допира до фибропластите, охлювният серум повишава пролиферацията (размножаването) и функционалиня капацитет на кожния матрикс, включително колагена, еластиновите влакна, глюкозаминогликаните и протеогликаните. Последните две осигуряват здравината, гъвкавостта и еластичността на кожата, като задържат водата в нея.

Ефектът на секрета от охлюви върху човешката кожа:
- Поддържа кожата здрава и подобрява нейната функция, поради антиоксидантите, които съдържа;
- Действа превантивно и заличава белези, включително от тежко акне;
- Облекчава слънчеви изгаряния, предотвратява фото-стареенето и образуването на бръчки;
- Ускорява обновяването на увредените тъкани;
- Възстановява кожната пластичност;
- Предпазва и заличава стрии;
- Подпомага кожата да се справи с акнето;

Секретът от охлюви е богат на алантоин, естествени протеини, витамини, колаген, еластин и гликолова киселина. Може да се счита за хипоалергичен, недразнещ кожата и подходящ за хора с чувствителна кожа, реагираща със зачервяване при контакт с ретиноиди или алфахидрокси киселини.
Освен всичко, секретът от охлюви е не само ефективно, но и безопасно козметично средство, поради пълната си съвместимост с живите клетки.

Продуктите със секрет от сухоземни охлюви предлагат изцяло нов подход при грижа за кожата. Сега вече е възможно използването на тези висококачествени лечебни кремове, които бързо проникват в кожата и активират стопяването на травмираните тъкани (белезите), като същевремнно подобряват естествената регенерация на кожата и клетъчния оборот по един балансиран и цялостен начин.

Начин на употреба: Нанасяйте четири пъти седмично върху зоните, които изискват третиране с масажни движения.

Опаковка от 100 мл. Производител: Dr.Lauranne, Италия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV