Козметика » Онлайн магазин » Козметични аксесоари » Козметична почистваща ръкавица от микрофибърни нишки - Ecoco

13.20лв.

Добави коментар
Козметична почистваща ръкавица от микрофибърни нишки - Ecoco

Козметична почистваща ръкавица от микрофибърни нишки - Ecoco cosmetic gloves

Хипоалергенна, екологично чиста и ефективна козметичната ръкавичка от микрофибърни нишки. Почиства лицето бързо, лесно и приятно. Освежава кожата на лицето и почиства всички видове замърсявания и грим, дори водоустойчива спирала само с вода.

Ръкавичката има лек ексфолиращ ефект и освен да изчисти грима ще премахне мъртвите клетки и бактериите от кожата. Mикроскопичните абразивни частици по повърхността й стимулират кръвообръщението и след употреба кожата остава мека и свежа.

Това прави ръкавичката подходяща за употреба от всички възрастови групи мъже и жени. Меките, обли и вдлъбнати нишки от нежни микрофибърни частици проникват дълбоко в кожата и отстраняват грима и другите замърсители - свойства, които целулозата и памукът нямат.

Необходимо е само да навлажните. Ръкавичката може да се пере многократно в пералня дори на 90 градуса без да изгуби своята ефективност.

Начин на употреба: Навлажнете ръкавичката с чиста (топла или студена) вода, за да почистите лицето си бързо и ефективно. Не е необходимо да ползвате друга почистваща козметика - само вода.

Опаковка от 1 бр. Производител: Ecoco cosmetic gloves, Холандия

 

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3