Козметика » Онлайн магазин » Козметика за коса, профилирани » Против косопад » Косопад таласотерапия професионална процедура, малка - EKS

34.95лв. 17.95лв.

До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди

Добави коментар (1)
Косопад таласотерапия професионална процедура, малка - EKS

Косопад таласотерапия професионална процедура, малка - EKS

Терапия на проблемите на косата и скалпа - пърхот, косопад, мазна коса и чувствителен скалп - с помощта на продуктите от морето.

Професионалният метод на ЕКС – Talassotherapy комбинира в себе си директното третиране на скалпа, масаж и ароматотерапия. Цялата процедура трябва да бъде извършена бавно в спокойна среда.

Професионалният Метод на ЕКС – Talassotherapy е:
1. Въздействието на морските продукти директно
2. Ароматотерапия
3. Масаж

Процедурата се състои от осем стъпки.
1. Срешете косата на път в средата и нанесете от 4 до 6 капки от ароматоемулсията в скалпа.
2. С върха на пръстите направете лек масаж, като се стараете да обхванете по-голяма зона от скалпа. Не се обработва зоната около ушите и ниско на тила. Препоръчително е по време на масажа и цялата процедура клиентът да не говори.
3. Смесете в купичка от 2 до 4 мерни лъжички от водораслите на прах, намиращи се в пакетчето, с половината от подходящата за случая ароматоемулсия (против косопад, пърхот, мазни коси или чувствителен скалп), докато получите хомогенна, не много течна смес.
4. Нанесете директно върху скалпа с помощта на четка получената морска кал, отваряйки косата и стараейки се продуктът да попада директно върху скалпа и оставете да престои от 10 до 15 мин. Препоръчително е клиентът да релаксира със затворени очи и да вдишва аромата. За по-силен ефект може да се приложи капка от емулсията върху горната страна на дланта.
5. Изплакнете обилно с хладка вода като едновременно с това масажирате скалпа.
6. Използвайте специфичния шампоан (против косопад, пърхот, мазни коси или чувствителен скалп), желателно от същата серия и измийте косите.
7. Подсушете леко косата и нанесете 1/2 ампула – лосион желателно от същата серия в скалпа за съответния проблем с масажиращи движения.
8. Преминете към изсушаване.

Забележка:
1 пакетче водорасли на прах и 1 шишенце ароматоемулсия са за две третирания. Пълната програма на третиране обхваща период от 6 седмици. Процедурата се извършва по описания начин веднъж седмично. Не се препоръчва използване повече от шест седмици. Гарантиран резултат се наблюдава след второто третиране.
По време на процедурата е възможно да се наблюдава сърбеж, затопляне, стягане, изстудяване в зоната на скалпа. Това е нормално състояние за правилното протичане на процеса. Дължи се основно на повишената циркулация на кръвта в скалпа.
Продуктът не сваля цвят, не обезцветява, не изсушава и не уврежда структурата на косъма.Оставя косата хидратирана, свежа и бляскава.
Изключително полезно е да се прави таласотерапия през есента и пролетта когато най-много се наблюдава временен косопад предизвикан от смяната на сезоните - топло, студено.
През целия период на ползване, шест седмици, е желателно да се ползват шампоан, балсам, ампули от същата серия.

За постигане на оптимален резултат и най-добър ефект, Ви препоръчваме да използвате продуктите от серията заедно с Четка за Таласотерапия и Кератинова терапия - EKS (вижте продукта оттук).

Опаковка от 30 гр. пакетче водорасли на прах и 55 мл. шишенце ароматоемулсия

Производител: Intercosmo, Италия

Добави коментар (1)

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3