Козметика » Онлайн магазин » Маникюр и педикюр » КомплКомплект за премахване на мъртва и загрубяла кожа Profi set - Balsan

94.90лв.

Добави коментар
КомплКомплект за премахване на мъртва и загрубяла кожа Profi set - Balsan

Комплект за премахване на мъртва и загрубяла кожа Profi set - Balsan

Комплект продукти за химически пилинг и ексфолация на мазоли, мъртва и загрубяла кожа на крака, ръце и лакти.

Комплектът съдържа:

Лосион, който лесно и ефективно отстранява втвърдения рогов слой кожа на ръцете и краката (ходила, колена, лакти) и излишните кожички около ноктите (кутикулите). Продуктът атакува само проблемната зона, върху която е нанесен и не засяга здравата кожа. Не се налага никакво допълнително рязане, триене и други груби манипулации. В лосионът за ръце и крака са прибавени соли от Мъртво море с високо съдържание на минерали, магнезий, калий, калций, бром и йод.  Благодарение на тях кожата става по-еластична и се възстановява по-бързо. А екстрактът от невен има допълнително противовъзпалително и противомикробно действие.

Крем Balance осигурява по-специална грижа на чувствителните зони на ръцете и краката, склонни към вроговяване. Може да се използва самостоятелно или след употреба на Balsan лосион.
Съдържа комбинация от свежи растителни екстракти, които действат синхронизирано за поддържане на балансираното състояние на кожата. В състава на крема са добавени гел от Алое Вера (растение с над 200 полезни съставки), екстракт от салвия (наричана още билката на безсмъртието), лютива мента (действа противовъзпалително, болкоуспокояващо и противоспастично), мащерка, див кестен (полезен при проблеми с кожата) и др.

Висококачествени немски тампони, произведени от памук. Подходящи за употреба със серията продукти за премахване на мъртва и загрубяла кожа на ръцете и краката Balsan. Специалната технология, по която са създадени осигурява по-икономично използване на лосиона Balsan. Може да закупите продукта както отделно, така и чрез подаръчните комплекти Balsan.

Начин на употреба:
Втвърден рогов слой на краката:
Преди употреба почистете или дезинфекцирайте краката с антибактериални кърпички. Лосионът прониква най-добре върху суха кожа, затова подсушете добре предварително. Поставете тампон от памук върху сухата втвърдена кожа и го напоете обилно с Balsan лосион. В зависимост от дебелината на роговия слой да се остави да действа от 10 до 20 минути. Омекналата кожа се отстранява с Balsan шпатулка. След това се измива обилно и се втрива с Balsan крем Balance. Допълнително може да направите масаж за отпускане на мускулите на прасците с Balsan освежителя за крака и стъпала.
Кожички около ноктите:
Преди употреба почистете или дезинфекцирайте краката с антибактериални кърпички. Тампон Balsan се поставя върху сухата втвърдена кожа и се напоява обилно с лосиона. Оставя се да действа около 2 минути. Омекналите кожички се отстраняват с Balsan шпатулка за нокти или четка за нокти. След това се измива с вода и се втрива Balsan крем Balance. Може да завършите и с олио за нокти Balsan.

Преди третиране с лосиона, кожата не трябва да се мие!

Опаковка от: Лосион за премахване на мъртва кожа 500 мл., Крем Balance 150 мл., 2 комплекта памучни тампони в кутия от 40 бр.,
Производител: Balsan, Германия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV