Козметика » Информационен блог » Храна и здраве » Как да имате красиво и слабо лице

Как да имате красиво и слабо лице

Защо лицето отслабва последно.

 

Отслабването на лицето изисква много повече време и усилия. Това го превръща в кошмар за жените, тъй като то не може да се прикрие с подходящи дрехи, както понаедрелите бедра, например. Според експерти тялото на всеки човек следва определен ред за съхранение на мазнини. Ако тенденцията при вас е тялото ви да надебелява най-видимо първо в лицето и корема, значи това са последните места, които ще отслабнат.

 

Скелетът на лицето формира неговата форма, както и поддържа местата на меките тъкани. Горниятмускулен слой отговаря за различните видове изражения, независимо дали това е усмивка, цупене или мръщене. Над лицевите мускули се намират складираните мазнини, които изпълват кожата. Именно мазнините действат като пълнители, които имат ключово значение за това лицето да изглежда по-младо и опънато.

 

Понякога причина за по-пълничко лице може да бъде задържането на вода, твърдят козметиците. Задържането на вода се причинява от високия прием на рафинирана сол и захар, както и консумацията на пакетирани стоки, богати на въглехидрати.

 

Ако искате лицето ви да отслабне, съветът на диетолозите е да промените вашата диета. Подходящ хранителен режим заедно с упражнения може да направи чудеса за вашето тяло, включително и за лицето. Само половин час кардио тренировка, пет пъти в седмицата, ще подобри значително вида на вашето лице. Понякога това е по-безопасният вариант, отколкото да се подлагате на съмнителни козметични процедури, които могат да раздразнят кожата ви.

 

Яжте пресни плодове, зеленчуци, ядки, кълнове и семена. Полезните вещества в тези храни помагат на червата ви да се пречистят, на черния дроб да се детоксикира, както и да метаболизират излишните мазнини. За да улесните процеса на детоксикация, съчетайте хранителния режим с подходящи упражнения. Тренировките помагат да порите да се отпушат и засилват кръвообращението.

 

Диетолозите съветват още да пиете повече вода и да ограничите консумацията на алкохол, тъй като той задържа повече вода в организма. Цигарите също не се препоръчват.Продукти на фокус:


Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV