Козметика » Онлайн магазин » Козметика за лице, профилирани » Козметика за лице 40+ » Изглаждащ крем за лице с хайвер и протеини - Diet Esthetic

29.90лв.

Добави коментар (1)
Изглаждащ крем за лице с хайвер и протеини - Diet Esthetic

Крем за лице с екстракт от хайвер и протеини - Diet Esthetic

Липопротеинов крем с рафиниран екстракт от хайвер - цялостен коктейл от чисти и концентрирани морски вещества, които значително подпомагат процеса на подмладяване на кожата. Съдържа още хиалуронова киселина, алое вера и витамини.
Притежава изключително високо съдържание на незаменими аминокиселини, пептидни структури, протеини, мастни киселини, йод и микроелементи, които подпомагат изключително за възпроизвеждането на клетките и регенерацията на кожата.

Благодарение на техните полезни свойства, с продуктите от серията Caviar кожата e дълбоко хидратирана и ден след ден възстановява своята еластичност, твърдост и гладкост и повишава естествената си природна красота и блясък.

Хайвер (Caviar)

Хайверът е рядка и ценна субстанция, богата на подхранващи вещества, необходима за развитието и образуването на живите структури. Когато говорим за продукти срещу стареенето на кожата винаги сочим хайвера, за който е известно, че има многократно по-висока ефективност в сравнение с други вещества. Поради съдържанието на редица активни вещества, хайверът заема основно място сред луксозните козметични съставки.

Хайверът предоставя на човешката кожа максимум от богатото си съдържание на витамини, минерали и протеини, което е действителният източник на голямата му ефективност при елиминирането на белезите на стареенето. Богат на протеини, микроелементи и фосфолипиди. Фосфолипидите подпомагат овлажняването на кожата, като й придават мекота и кадифена гладкост, протеините повишават еластичността и здравината, а съдържащите се в хайвера витамини A, D, E и C се борят с признаците на остаряване и ги отлагат безкомпромисно във времето.

Хайверът съдържа:

  • Амино - киселини, които стимулират метаболизма на кожните клетки, като подържа биологичния процес и хидратация на кожата.
  • Минерали, които спомагат за заздравяването на кожата – натрий, калий, фосфор, магнезий и калций.
  • Мастни киселини, който спомагат да се намали мастната бариера на епидермиса, като така се намалява изсушаването на кожата и се запазва жизненоважната вода в кожата.
  • Витамини А и D - вещества, които спомагат за премахването на бръчките, защитават кожата срещу отрицателните ефекти на свободните радикали и подържат обновяването на клетките.

Начин на употреба: Нанасяйте сутрин и вечер преди сън, на лицето и врата, върху чиста и подсушена кожа. Втривайте с леки масажни движения до пълно абсорбиране.

Не съдържа минерални масла!
Не е тестван върху животни.


Опаковка от 50 мл. Производител: Diet Esthetic, Испания

Добави коментар (1)

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от VHS на DVD