Козметика » Онлайн магазин » Грижа за устата, по марки » Splat - Русия » Избелваща паста за зъби с екстракт от чили - Splat

14.50лв.

Добави коментар
Избелваща паста за зъби с екстракт от чили - Splat

Избелваща паста за зъби с екстракт от чили - Splat
Регенерира венците и безопасно избелва зъбния емайл.

Младостта и красотата на усмивката, в повечето случаи, зависи от цвета на зъбния емайл и състоянието на венците. С възрастта дентина естествено потъмнява, венците стават по-слабо еластични. Затова е необходимо да се подобрява кръвообръщението на венците, като се масажират внимателно с четката и се използват пасти, стимулиращи кръвообращението на веществата.
Редовното премахване на зъбната плака позволява значително да се понижи риска от стоматологични заболявания и да се съхрани здравия цвят на емайла.

Пастите за зъби на силициева основа са най-безопасни, тъй като не довеждат до изтриване на емайла и повишаване на чувствителността, благодарение на заоблените полиращи частици. Иновационната паста за зъби Chili връща естествената белота на зъбите, безопасно изсветлявайки зъбния емайл.

Капсацина - парещото вещество в лютата чили-чушка, има силно имуностимулиращо действие, предпазва от развитието на инфекциозни заболявания на устната кухина, подобрява зарастването на рани.
Освен противовъзпалително действие, натуралният екстракт от чили притежава антиканцерогенен ефект. Съвременните компоненти на пастата внимателно избелват, без да повреждат емайла, оставяйки зъбите чисти и сияещи.

Активни съставки:

  • екстракт от магданоз
  • екстракт от чушка
  • натриев флуорид
  • калцис

Опаковка от 75 мл. Производител: Splat, Русия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3