Козметика » Информационен блог » Знаете ли, че ... » Хайверът - прекрасен приятел за кожата на лицето и тялото

Хайверът - прекрасен приятел за кожата на лицето и тялото

Хайверът е рядка и ценна субстанция, богата на подхранващи вещества, необходима за развитието и образуването на живите структури. Когато говорим за продукти срещу стареенето на кожата винаги сочим хайвера, за който е известно, че има многократно по-висока ефективност в сравнение с други вещества.

Поради съдържанието на редица активни вещества, хайверът заема основно място сред луксозните козметични съставки. Хайверът предоставя на човешката кожа максимум от богатото си съдържание на витамини, минерали и протеини, което е действителният източник на голямата му ефективност при елиминирането на белезите на стареенето. Богат на протеини, микроелементи и фосфолипиди.

 

Фосфолипидите подпомагат овлажняването на кожата, като й придават мекота и кадифена гладкост, протеините повишават еластичността и здравината, а съдържащите се в хайвера витамини A, D, E и C се борят с признаците на остаряване и ги отлагат безкомпромисно във времето.

 

Хайверът съдържа: • Амино - киселини, които стимулират метаболизма на кожните клетки, като подържа биологичния процес и хидратация на кожата. • Минерали, които спомагат за заздравяването на кожата – натрий, калий, фосфор, магнезий и калций. • Мастни киселини, който спомагат да се намали мастната бариера на епидермиса, като така се намалява изсушаването на кожата и се запазва жизненоважната вода в кожата. • Витамини А и D - вещества, които спомагат за премахването на бръчките, защитават кожата срещу отрицателните ефекти на свободните радикали и подържат обновяването на клетките.

 


Препоръчваме Ви тези продукти:


Продукти на фокус:


Прехвърляне от VHS на DVD