Козметика » Онлайн магазин » Greenfield Farm - Шри Ланка

Greenfield Farm Organic Life - Шри Ланка


Кокосово масло Organic Life
Кокосовите орехи, от които се произвежда кокосовото масло Greenfield са 100% органично сертифицирани, отглеждани в обединени градини заедно с други плодове, билки и подправки, с визия за обогатяване на биоразнообразието на тези градини и практикуване на устойчиви методи на биологичното земеделие.
 
Като остров, заобиколен от плажове на песъчлива почва, Шри Ланка е естествено местообитание за кокосови дървета. Комбинацията от висока влажност, солени води и наситени ветрове, изобилие от слънчева светлина и редовни валежи дава възможност на кокосовите орехи да запазят уникалния си вкус и качества.
 
Кокосовото масло има широко приложение и се използва както в кулинарията, така и извън нея. То е популярен заместител на всякакви други мазнини, богато на хранителни вещества и витамин E. Органичното екстра върджин кокосово масло е подходящо да се използва както за козметична база, така и като самостоятелен продукт за постигане на здрава и гъста коса и сияйна кожа.

 


Разгледай: 

Био кокосово масло Extra Virgin 200 мл. - Organic Life Био кокосово масло Extra Virgin 200 мл. - Organic Life 15.19лв. Поръчайте
Био кокосово масло Extra Virgin 500 мл. - Organic Life Био кокосово масло Extra Virgin 500 мл. - Organic Life 33.95лв. Поръчайте
Био кокосово масло-олио 200 мл. - Organic Life Био кокосово масло-олио 200 мл. - Organic Life 10.59лв. Поръчайте
Био кокосово масло-олио 500 мл. - Organic Life Био кокосово масло-олио 500 мл. - Organic Life 23.59лв. Поръчайте

Страници:  1  Показани 1 - 4 (всичко 4 позиции)
Прехвърляне от 8мм кинолента на DVD или FULL HDTV