Козметика » Онлайн магазин » Козметика за коса, профилирани » Против косопад » Флуид против постоянен косопад фаза нула - Vitality EKS

42.00лв.

Добави коментар
Флуид против постоянен косопад фаза нула - Vitality EKS

Флуид против постоянен косопад фаза нула - Vitality EKS

Фаза нула - Концентрат с удърно действие срещу постоянен косопад. С морски елементи, подобрява кръвообръщението, развива нормализиращо и ексфолиращо действие като с това позволява на скалпа да диша. Хидратира в дълбочина и подготвя скалпа за следващи третирания с EKS.

Проблем: Има два вида косопад, постоянен и временен (сезонен и стресов). Постоянният косопад е следствие на хормонални фактори. Причините за временния косопад са стрес, бременност, лошо хранене, медикаменти и намалено кръвообращение в скалпа. Оредяването на косата е проблем който тревожи както мъжете, така и жените.

Решение на проблема: Серията Vitality съдържа водораслото Hydrolyzed Rodophicea, което е богато на олигоелементи, заздравяващи и удължаващи живота на косъма. Стимулира се и се подобрява кръвообращението на скалпа, като по този начин се намалява косопада.

Резултат: Клиничните тестове на университета в Павия Италия доказват, че при минимум 30 дневно прилагане на продуктите от серията Vitality се постига 40% намаляване на косопада.

Опаковка от 50 мл. Производител: Intercosmo, Италия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow


Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3