Козметика » Онлайн магазин » Професионална козметика за коса » EKS - Intercosmo - Италия » Подхранване на коса - Intercosmo » Концентрат от ленено семе за здравина и блясък за косата Luminosity, 6 бр - EKS

46.00лв.

Добави коментар
Концентрат от ленено семе за здравина и блясък за косата Luminosity, 6 бр - EKS

Концентрат от ленено семе за здравина и блясък за косата Luminosity, 6 бр - EKS

Fluid Hair Defense - Течен крем за бляскав ефект на косата с ленено семе.

Третиране за супер блясък на косите като придава невероятен блясък и мекота, благодарение на съдържанието на ленено семе и силикони. Развива силно стилизиращо действие и спомага разресването на косите. Премахва електростатичния ефект.

Съдържа: Daily Defense Complex, който създава защитен слой срещу влагата, топлината на сешоара и агресията на околната среда.

Особената му формула позволява от флуид да се превърне в богата кремообразна емулсия.

Интензивно третиране, изключително подхранващо, с бляскав ефект, подходящо за матови и угаснали коси. С моментален ефект. Реструктурира в дълбочина благодарение на растителна сърцевина. Формулата му е обогатена с ленено семе, киселини Омега 3 и Омега 6, които допринасят за изключителния блясък на косата.

Начин на употреба: След шампоан за Блясък Luminosity, нанесете малко по дължините и върховете на още мокрите коси. Масажирайте косата до получаване на кремообразна емулсия. Оставете 5-8 мин. и изплакнете обилно.

Опаковка 6 х 15 мл. Производител: Intercosmo, Италия

Добави коментар

Горещи оферти
shadow

Прехвърляне от аудиокасети и плочи на CD или mp3